Producten

GardenHouse

GardenHouse is een systeem voor vrijstaande units in de tuin die wij kunnen bouwen volgens standaard modellen en op maat. GardenHouse is een modulair prefab systeem en kan uitgevoerd worden van A-Z.

Vraag offerte aan

GardenHouse

Verschillende types

Poolhouse

Poolhouse van SuperG-House zorgt voor een eigen ontspanningsruimte.

Meer info

Office House

De office houses van SuperG-House creëren een aparte ruimte om in alle rust van thuis uit te werken.

Meer info

Zorghouse

Zorghouse van SuperG-House is een prefab zorgwoning die duurzaam en snel gebouwd kan worden, alsook energiezuinig is.

Meer info

Foto's

Bekijk onze recente projecten

Een zwarte poolhouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een zwarte poolhouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een witte poolhouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een witte poolhouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een rechthoekige zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een rechthoekige zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. De binnenkant van een rechthoekige zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een L-vormige zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een L-vormige zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. De binnenkant van een L-vormige zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met thermowood. Een vierkante zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met DecoWall. Een vierkante zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met DecoWall. De binnenkant van een vierkante zorghouse van SuperVeranda afgewerkt met DecoWall. Een grijze office house van SuperVeranda. Een grijze office house van SuperVeranda. Een grijze office house van SuperVeranda.

Contacteer ons

Vraag gerust meer informatie aan

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Vul het onderstaand contactformulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk contacteren.

Telephone icon

011 34 00 24

Email icon

info@superveranda.be

Home icon

Mijnwerkerslaan 19
3550 Heusden-Zolder

Facebook icon

@sveranda

Instagram icon

@superveranda