A close-up look at one of the veranda's from SuperVeranda.

Over ons

SuperVeranda, dé keuze voor uw droomveranda.

Kiezen voor SuperVeranda is kiezen voor een project van topkwaliteit dat tot in de puntjes zorgvuldig wordt afgewerkt, zodat u zonder zorgen kan genieten van uw droomveranda.

Vraag offerte aan

Van A-Z

Van ruwbouw tot aflevering

Voor elk project wat jullie kiezen kunnen wij dit volledig sleutelklaar afleveren.

Dankzij onze eigen productie- en plaatsingsdienst, alsook ons nevenbedrijf SuperBuild dat zorgt voor de ruwbouw, kunnen we elk project volledig opvolgen zodat de klant geen zorgen heeft en hij achteraf kan genieten van zijn mooie investering.

Over ons

Een op-en-top Belgisch product

Kiezen voor een aluminium product van Superveranda, is kiezen voor meer comfort en leefruimte.En voor een op-en-top Belgisch product.

Dit materiaal biedt dan ook heel wat voordelen. “Het vraagt weinig onderhoud, is vederlicht maar tegelijk oersterk, het is stabiel en levenslang kleurvast. En daarnaast is het thermisch en akoestisch isolerend. En ook naar uitstraling toe, zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.”

“We werken nauw samen met Aliplast, een van de belangrijkste internationale spelers op de markt. Dit Lokerse bedrijf werkt met duurzame en prijsvriendelijke aluminiumsystemen.”

Jarenlange ervaring

Vertrouw op onze expertise

Door de jarenlange ervaring in de sector is het voor ons geen probleem om elk project tot in detail uit te voeren. We staan al jaren klaar voor onze klanten om hun dromen waar te maken.

Deze ervaring heeft ons de nodige expertise en skills bezorgd om uw project tot in de puntjes af te werken.

Kom op bezoek

Hier kan u ons vinden

SHOWROOM (Coming soon)

Eikelplein 2

3980 Tessenderlo

011 34 00 24

info@superveranda.be
PRODUCTIE

Mijnwerkerslaan 19

3550 Heusden-Zolder

011 34 00 24

info@superveranda.be

Contacteer ons

Vraag gerust meer informatie aan

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Vul het onderstaand contactformulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk contacteren.

Telephone icon

011 34 00 24

Email icon

info@superveranda.be

Home icon

Mijnwerkerslaan 19
3550 Heusden-Zolder

Facebook icon

@sveranda

Instagram icon

@superveranda